Loading...
Gladheidsbestrijding2017-05-01T13:30:43+02:00

Veiligheid voorop

Gladheidsbestrijding is essentieel voor de veiligheid van u, uw medewerkers en uw klanten. Het team van Marc Kuipers Gazons voorziet u graag van gladheidsbestrijding tijdens de wintermaanden. Zowel preventief strooien als sneeuwruimen behoort tot de mogelijkheden.

Van idee naar werkelijkheid

De aanleg van een gazon kunnen wij op 3 manieren realiseren. Door het inzaaien van het gras, het leggen van graszoden of het leggen van kunstgras.
Inzaaien van het gras
De aanleg van een gazon door middel van inzaaien vraagt om een goede voorbereiding. Een goed gazon maken begint daarom altijd met een grondige bodembewerking. Ook dient de bodem egaal en voldoende voedzaam gemaakt te worden. Dat gebeurt met behulp van meststoffen en kalk. Daarna kan er pas worden ingezaaid.
De ideale zaaiperiode voor en gazonaanleg zijn het voor- en najaar. Afhankelijk van de functie van het gazon kan er gekozen worden uit diverse grasrassen, variërend van fijne tot grove soorten.
Graszoden
Graszoden leveren wij in rollen van 40 cm en van 60 cm breed en in verschillende grassoorten. U kunt de rollen bij ons komen afhalen maar ook door ons laten bezorgen. De aanleg van de graszoden wordt door een vakkundig team uitgevoerd.
Kunstgras
Kunstgras is er in verschillende soorten, kleuren en prijsklassen. Wij verzorgen de gehele aanleg voor u. Daarnaast leveren wij valdemp-matten voor onder schommels en speeltoestellen.
Kunstgras heeft veel voordelen namelijk:
– Weinig tot geen onderhoud
– Altijd groen
– Nooit meer maaien

Snoeien doet bloeien

Een gazon wordt vaak intensief gebruikt maar moet toch mooi blijven. Dat kan alleen met goed onderhoud. Zorgeloos genieten van een mooi gazon? Vertrouwt u dan gerust op de vakkundige expertise van Marc Kuipers Gazons.
Wilt u meer weten over de basisbeginselen van de aanleg en het onderhoud van gazons? Of heeft u behoefte aan een advies op maat? Wij helpen u graag op weg naar een mooi en groen gazon. Ook kunnen we voor u een bemestingsschema opzetten, zodat u weet wat u het gehele jaar door moet doen. Uiteraard leveren wij alle soorten meststoffen in kleine- en grote verpakkingen.

Laat uw gras of gazon voordelig maaien

Gras maaien is een bezigheid die met regelmaat terugkomt, zeker in het voorjaar en de zomer. Het gazon maaien bevordert de kwaliteit van elke grasmat, het stimuleert de aangroei van fijne grassoorten die in elk kwalitatief gazonmengsel voorkomen tot een dik grastapijt. Bovendien krijgen onkruid en mos minder kans om het grasveld over te nemen. Als het gras te lang wordt komt er minder licht bij de bodem waardoor de grasmat dunner wordt en indien je te laat maait zal het gras een geelgroene schijn krijgen. Wij maaien en verticuteren uw gras gazon met een professionele grasmaaier.

Een must voor uw tuin

Om van een mooie tuin te kunnen blijven genieten, is het belangrijk om de tuin regelmatig te beregenen. Wij hebben een breed scala aan sproeiers voor de volle grond, van gewone tikkers tot geavanceerde sproeiers. Voor alle velden en gazons hebben wij oplossingen in huis en vanzelfsprekend slaan wij ook grondwaterputten. Uit ervaring weten wij ongeveer hoe diep het water bij u in de buurt zit.

Vraag een gratis offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een vraag, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, maar ook via telefoon. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAILADRES *
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP *

HOE KUNNEN WE U HELPEN? *